2021-12-07 07:53:00• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - A mostani időszak nagyon sok jót hoz neked

Napi horoszkóp december 7-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Magabiztosságodnak is köszönheted, nemcsak a tehetségednek, hogy elérted azt, amit szerettél volna. Persze sokak szemében szálka ez, mert önteltségnek nézik az önbizalmadat. A napi horoszkóp javaslata szerint egyszerűen csak legyél kicsit kedvesebb velük! Ezzel oldod a feszült érzéseket, sőt, rajongókat is szerzel magadnak.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Nagyon szereted az adventi készülődést, tervezgetést, várakozást, vásárolgatást. Kedden valahogy átérzed a közelgő ünnepek lényegét, és meglátod, milyen erős kötelékek fűznek a szeretteidhez. Remek ajándékokra is bukkanhatsz.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Érzelmi téren kedvező fordulatra számíthatsz kedden: szeretsz és viszont szeretnek téged. Persze a dinamizmus egyetlen kapcsolatból sem hiányozhat, és ez némileg zavarba ejtő lehet számodra. Ha nem akarsz birtokolni, akkor sok jóban lehet mostantól részed.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Lehet, hogy megbánt az egyik ismerősöd, az is lehet, valaki megrövidít téged. Mégsem valószínű, hogy szándékosan teszi. Mielőtt nekiesnél és dühösen számonkéred őt, próbáld megkérdezni tőle az okokat a lehető leghiggadtabban. Sokkal többre jutsz ezzel a hozzáállással, mintha az ellenségeddé teszed a másikat!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A mostani időszak nagyon sok jót hoz neked. Valahogy megtanulod egész más színben látni az életet, a téged körülvevő világot. Ez pedig sok jó dolog születését indíthatja el. Először is a lelkedben, majd körülötted is valahogy minden egyre pozitívabbnak tűnik. Nem véletlenül...


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Szerencsés típus vagy, mert viszonylag könnyen viseled el a mások hisztijeit, hazugságait, átlátszó játszmáit. Persze, ez még nem jelenti, hogy téged soha semmi nem boríthat ki. Sőt, ez a mostani a lázadás az ideje. Adj hangot a nemtetszésednek!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ambiciózus vagy, szeretnéd minden területen megállni a helyed. A baj csak az, hogy vagy a munkád, vagy a hobbid vesz el túl sok időt tőled. Valamin változtatnod kell, ha meg akarsz felelni a családnak. Tényleg megakarsz? Érdemes elgondolkodni ezen...


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A szerencse melletted áll, de miért is nem élhetnél vele? Talán attól tartasz, hogy mások manipulálják a sorsodat a munkahelyeden? Ha így lenne, ideje előtérbe lépned. Használd végre a befolyásodat, amit korábban már kivívtál magadnak.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ne feledd, amit magadról mutatsz, mondasz, a munkatársak és a főnökeid is azt tartják rólad. Teljesen mindegy, belül mit gondolsz, kifelé mutasd, ami lenni szeretnél. Ezzel nem azt mondjuk, hogy alakoskodj, de egy kis taktikázás sosem árthat.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ne félj a változástól! És főleg ne csak a kedvezőtlen eshetőségeket lásd magad előtt! Vedd figyelembe, hogy az történik veled, amire fókuszálsz… A gondolatokkal, a figyelemmel teremteni is tudunk. Gondolj minél több jóra!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Valami vagy valaki megint felboríthatja a terveidet. Ettől kissé ideges leszel, pedig lehet, hogy inkább örülnöd kéne. Később kiderülhet, ha minden a terveid szerint alakult volna, rosszabbul is járhatnál, mint ahogy történt. Igaz a mondás, hogy minden rosszban van valami jó! És ez most tényleg jó!


Halak: II. 19. - III. 20.

Különös meghívás kavarja fel körülötted a csendes állóvizet. Olyan emberek társaságába keveredhetsz, akik eddig nagyon is távol voltak az érdeklődési körödtől. Fölösleges félned az újtól, ez nagyon gyorsan bebizonyosodik...

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: